FRIDAY - SUNDAY

fredag

jobbade som vanligt på fredagen, spenderade dagen med att tvätta, prata med mamma i ett par timmar och bara slappa på mitt rum.
hämtade barnen vid halv två, sedan körde jag hem dem, körde och hämtade mat, efter det körde jag och hämtade den äldsta pojken, sedan hem och efter det så körde vi till optikern.
jobbade fram till halv sju. sedan gjorde jag mig klar och nicole hämtade upp mig. vi mötte elin på cheesecake factory. hade en mycket trevlig kväll.


lördag

vaknade vid halv tolv, gjorde mig klar, sedan körde jag och hämtade upp nicole vid ett och vi körde till ett av usas största köpcentrum. spenderade några timmar där, sedan var det jobb på kvällen, vilket var lugnt.

söndag

idag är det ju faktiskt så att jag firar sex månader i usa. kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. har nu bara halva tiden kvar. kan ju snart börja räkna ner, har i alla fall varit här mer än vad jag har kvar. men har ändå så mycket kvar att se och göra. mamma kommer ju om två veckor, sen är det thanksgiving, hanukkah, jul, nyår, florida med värdfamiljen och sen är det nästan dags att åka hem.

sov länge idag, eller sov fram till att mamman kommer upp och ropar om jag kan komma ner och hjälpa till med barnen för hon måste ta min värdpappa till sjukhuset. han stod och rengjorde stuprören och då gick stolen han stod på sönder, vet inte riktigt vad det var som hände. men när jag kommer ner så ligger han och skakar på golvet och håller på att svimma. han skadade ryggen och fingret var helt förstört, hörde dem pratade något om benet, så vet inte om man såg benet i fingret. men ambulansen kom hit och hämtade honom, ja polisen var också här, inte för att jag vet varför. så jag passade barnen fram till att deras mormor kom. sedan tyckte jag att det var lite för sent för att åka in till new york. mamman och pappan kom hem igen efter några timmar, dem hade tejpat ihop allt, så han ska till sjukhuset igen imorgon, men han kommer i alla fall bli bättre snart igen.

men jag träffade nicole vid halv sju, hade inte ätit något annat än några djungelvrål under hela dagen, så det blev mcdonalds (vilken festmåltid för att fira sex månader här!), efter det drog vi till shoprite och inhandlade lite gott, sedan körde vi hem till nicole och tittade på pretty woman som visades på tv. sedan hem och nu sitter jag här. måste verkligen lägga mig nu, då jag är i skolan hela dagen imorgon, vilket betyder att jag inte kan sova under dagen.

godnatt!


WEDNESDAY & THURSDAY

har inga roliga bilder att erbjuda, men det blir lite text.

har inte gjort så mycket det senaste två dagarna. har jobbat som vanligt. spenderade nästan hela onsdagen i min säng framför datorn. men idag har jag knappt varit på mitt rum alls. varit och handlat, sen körde jag hem till elin och åt lunch där. sen efter jag slutat idag så blev det starbucks med nicole och claudia.

har alltså inte hänt så mycket, har förhoppningsvis lite mer att berätta och lite fler bilder att visa under helgen.

godnatt!


TUESDAY 23:15

blir en liten kort uppdatering innan jag somnar.

började jobba klockan sju som vanligt, körde barnen till skolan, sedan hem och sov till klockan elva. efter det träffade jag nicole och elin för lunch.
hämtade barnen klockan tre, sedan var det basket, homework club, tandläkaren och läxor på schemat. föräldrarna var iväg på kvällen, så jag jobbade till tio, men det var en lugn kväll.


flickans porträtt av mig
fick höra att jag alltid har mitt hår i en knut på huvudet, även fast jag är vacker hur jag än har mitt hår, haha.

good night!


FRIDAY - MONDAY

okej, ska försöka få in lite mer rutin nu och försöka att i alla fall skriva något litet varje dag, vet ju hur gärna ni där hemma vill ha något att läsa.

fredag

i fredags jobbade jag som vanligt, var en ovanligt stressig dag, mycket att göra under alldeles för kort tid. men kunde ändå klämma in en liten kort lunch med nicole på green line.
när jag slutat jobba så träffade jag nicole igen för kvällsmat och bio. vi såg life as we know it, inte alls en typisk romantisk komedi, där man vet hur allt kommer sluta efter två minuter.

lördag

vaknade strax efter elva, skypade med familjen. tog bussen med nicole till new york vid halv två. vi promenerade runt i downtown.


wall street bull

sen på kvällen blev det hem och jobba ett par timmar. kollade på tv med barnen fram tills de somnade, så det var inte så ansträngande.

söndag

vaknade vid tolv, gjorde mig klar, sedan blev det bussen till new york. följde med nicole till bronx zoo, har ju varit där innan, men eftersom jag är så snäll, så följde jag med igen.
efter det så var det meningen att jag skulle köpa en jacka, men klockan blev mycket och vi blev trötta, så det blev ett par böcker, sedan bussen hem igen.

måndag

idag har jag jobbat som vanligt. under dagen var jag i skolan. bjuder på en bild på mig och nicole i våra snygga outfits, haha.


bröden jag och nicole bakade, och om jag får säga det själv, så ser dem faktiskt bra ut.

sen på eftermiddagen hämtade jag barnen, och jag körde till gymnastik, hjälpte till med läxor, lagade mat och tvättade.
nu så ligger jag här i min säng och känner hur tunga ögonlocken är, så det blir till att sova tidigt idag.

godnatt!


WASHINGTON

okej, efter många klagomål så får jag nu skriva lite.

jag slutade jobba vid klockan sju på fredagen, klockan åtta kom tjejerna och hämtade upp mig och vi körde mot washington. stannade ett par gånger på vägen dit, sedan var vi framme klockan ett.

vi bodde på ett hotell 700 meter ifrån det vita huset.


utsikten


vi satt uppe och pratade en stund sedan var det dags att sova. morgonen därpå gjorde vi oss klara, sedan begav vi oss ut på upptäcktsfärd i washington.

vi började med frukost på starbucks, sedan blev det vita huset.



glad typ framför det vita huset


washington monument och reflecting pool


lincoln memorial


lincoln himself


hej turist


korean war memorial


lilla sverige var med


national world war II memorial



washington monument



jefferson memorial


vi gick på national mall


united states capitol

sedan var vi så trötta i fötterna, hade fullt av blåsor, så vi gick tillbaka till hotellet och vilade lite. senare på kvällen gick vi och åt på hard rock cafe. efter det gick vi tillbaka till hotellet och kollade på film.

sen var det ju så att min kamera dog och det typiska var att jag glömde laddaren. men nicole tog bilder. har inte bilderna ännu.

men i alla fall, vi åkte till the old post office pavilion, där vi åkte upp i tornet och tittade ut över washington. sen åkte vi till pentagon och tittade lite. och för att sedan fördriva tiden innan vi skulle åka hem så gick vi in på the national aquarium.

vid klockan sex så hämtade vi bilen och sedan körde vi tillbaka. resan hem som normalt skulle tagit ungefär fyra timmar tog istället sju då det var någon stor olycka på motovägen så två av tre filer var avstängda, köer hela vägen hem nästan. var hemma vid klockan ett, sedan somnade jag gott i min säng.

WASHINGTON

sorry for dålig uppdatering!

men jag drar till washington för att hälsa på obama under helgen.
så det blir mer uppdatering när jag kommer hem.

trevlig helg!



RSS 2.0