FRIDAY 15:16


idag är det ju faktiskt så att:


tur att jag skrev upp det i min kalender,
annars kanske jag skulle ha glömt det :)


WEDNESDAY & THURSDAY

onsdag

hmm.. kan knappt komma ihåg vad jag gjorde. vet att jag jobbade som vanligt på morgonen, körde hem, tvättade, gick och lade mig och sov. sen skypade jag med mamma och sen körde jag och hämta barnen.
efter jag hämtat barnen och lämnat grannbarnen så körde vi till ben&jerry's och köpte glass, vilket uppskattades.
när vi kom hem gick pojken in till grannen och lekte och jag och flickan ritade. pojken kom hem, barnen duschade, sedan kollade pojken på tv medan jag och flickan målade varandras naglar. föräldrarna var ute även den här kvällen så jag fick lägga barnen. men de kom hem strax innan tio, så då slutade jag. och gjorde inte särkilt mycket efter det heller.

torsdag

idag körde jag och lämnade barnen som vanligt, sen körde jag till target och köpte lite saker jag behövde, som en hylla till mitt badrum, lite krokar och annat smått och gott.
efter det körde jag till ikea, köpte lite doftljus och askar till mina smycken.


fick lämna mitt vapen i bilen

sen körde jag hem och sedan jag kom hem fram till klockan nio, så har jag städat nästan hela tiden. började med att sortera och slänga saker på mitt rum, sen bad mamman mig att städa barnens rum, sen skulle jag sortera kläder och lägga i lådor och garderober, sen fortsatte jag med mitt badrum, tvättade alla golv här uppe, sen bad mamman mig att städa källaren, sen gjorde jag klart det sista här uppe och nu är jag helt slut. detta var som ett träningspass, har sprungit upp och ner från källaren till tredje våningen, har skurat som bara den och nu känner jag mig trött i ryggen.

ska strax bege mig in i en dusch, sen blir det nog läggdags.
emma ligger och sover (håller för mitt ansikte, inte den trevligaste synen just nu, haha), hon som bad mig att uppdatera. men hon gav upp innan jag blev klar.


godnatt!


MONDAY & TUESDAY

måndag

jag jobbade som vanligt på morgonen, körde och lämnade barnen och körde hem igen. när jag kom hem gick jag och lade mig för att ta en liten powernap då jag hade en sådan huvudvärk, men det slutade med att jag sov nästan hela dagen.
körde och hämtade barnen, sedan följde pojken med grannen och lekte. jag och flickan gjorde svenska pannkakor. sedan tog vi med dem hem till grannen och åt de där. barnen tyckte väl inte att de var det godaste de ätit, även då de dränkte dem i sirap, men det var helt okej. smakade inte som hemma i svergie, men nästan i alla fall.


fick även ett paket från cristina, TACK SÅ JÄTTE MYCKET!


på kvällen slappade jag bara på mitt rum och pratade lite med emma.

tisdag

morgonen såg ut som vanligt. efter jag lämnat barnen så körde jag hem. gjorde inget speciellt under dagen, slappade vid datorn bara.
sen körde jag och hämtade barnen. flickan blev upphämtad för gymnastik, pojken och jag körde till tandläkaren. och eftersom han var så duktig blev det en slurpee efteråt.
sen kom vi hem och jag hade barnen hela kvällen, då föräldrarna var ute. slutade vid tio, gick då bara upp på mitt rum och slappade lite.


FRIDAY - SUNDAY

fredag

jobbade som vanligt på morgonen, efter jag lämnat barnen så körde jag till target och köpte hårfärg. sen körde jag hem till nicole och överraskade henne med en litet besök. sen körde vi till köpcentret och åt lunch och tittade lite. sen körde jag hem och bäddade sängar, tvättade och diskade samtidigt som jag pratade lite med emma.
grannen hämtade barnen, när de kom hem så följde pojken med dem hem direkt och lekte, sedan gick jag dit med flickan också en halvtimme senare. då kom föräldrarna även hem, de frågade om jag kunde köra och handla vilket jag gjorde, sedan dukade jag och slutade redan vid sex tiden.
vid halv åtta kom nicole och hanna och hämtade mig och vi körde och åt och gick på bio; scott pillgrim VS. the world. konstigaste filmen på länge. och jag störde mig på alla i publiken som applåderade HELA tiden, varför applåderar man på bio?
var hemma strax efter tolv och somnade då gott i min säng.

lördag

vaknade vid tolv, skypade ett tag med familjen där hemma och satt med när dem åt. annars slappade jag bara på mitt rum fram till fem då hanna och nicole hämtade upp mig. vi körde iväg till alpine för nicole hade inte sett det innan. sedan körde vi till the riverside shops, tittade lite i affärerna sedan åt vi på cheesecake factory.
blev god four cheese pasta och sedan brownie sundae cheesecake till efterrätt.


mycket god, men orkade inte äta hela.

efteråt körde vi och hyrde film som vi sedan kollade på hemma hos nicole. kom hem redan vid elva, men gick inte och lade mig förrän klockan två.

söndag

vaknade vi halv elva. var meningen att jag och nicole skulle till bronx zoo. men vädret var inte det roligaste, såg ut som att det skulle bli regn när som helst, så vi ville inte chansa. utan vi hyrde ett par filmer köpte lite mat och gott på shoprite och drog hem till henne där vi tittade på film och slappade hela dagen. jag drog hem vid åtta, sedan efter det har jag bara varit på mitt rum, pratat lite med emma och bara gjort ingenting.

nu är det dags att sova, jobb som vanligt klockan sju imorgon, godnatt!


THURSDAY 23:05

ännu en ganska ointressant dag, men jag vet att det i alla fall finns ett par stycken som läser min blogg dagligen.

när jag vaknade imorse ville jag inte gå upp, kände hur mörkt det var i rummet, tittade ut och det var tråkigt väder.
körde barnen till camp, kom tio minuter försent på grund av att amerikanerna inte kan köra i regn. så fort det kommer ett par regndroppar så saktar alla ner och startar sina vindrutetorkare på högsta hastigheten. det bildades långa köer, så vi blev lite sena, men det är det ingen som bryr sig om här.

när jag kom hem igen så skypade jag med familjen där hemma. sen slappade jag och tog det lugnt bara. kändes som en riktig höstdag, ville inte göra någonting... hoppas inte att hela hösten och vintern kommer att kännas så.

hämtade barnen sen vid fyra, har bara tagit det lugnt här hemma, regnat hela dagen så vi kollade på film. föräldrarna var ute i kväll, så jag fick göra barnen klara och lägga dem, inga problem, de var lugna och lyssnade.

så nu sitter jag här i min säng och gäspar, ska lägga mig nu, föräldrarna ska iväg redan vid halv sju imorgon, någon judisk grej, tror det var någon som fått barn och imorgon ska barnet bli omskuren(!), och det är tydligen något man går på... men i alla fall, jag behöver inte gå upp då, räcker jag börjar vid sju som vanligt, men om barnen vaknar innan, så ska de bara väcka mig.

godnatt!


WEDNESDAY 22:22

dagens andra inlägg.

har inte hänt så mycket idag. jobbade som vanligt på morgonen, träffade nicole en stund efter jag lämnat barnen. sedan skypade jag med mamma och slappade vid datorn. körde och handlade på shoprite, tvättade och bäddade sängar.
hämtade barnen vid fyra, sedan körde vi hem, barnen tittade på film och jag kunde ta det lite lugnt. efter middagen tog jag med barnen ut och vi köpte milkshake. när vi kom tillbaka gav jag flickan ett bad, sedan slutade jag strax innan nio. sedan dess har jag slappat på mitt rum. är trött, så ska nog lägga mig nu, godnatt!


FRIDAY - TUESDAY

har varit dålig på att uppdatera, men nu kommer det ett litet inlägg. ska försöka komma ihåg vad jag har gjort.

fredag

jag jobbade som vanligt på morgonen och körde barnen till camp. efter det så körde jag och gjorde ny manikyr, så här fina blev mina naglar nu.


efter jag fått min manikyr så gick jag till starbucks med min dator, där åt frukost medan jag skypade med mamma.
sen gick jag hem till nicole och slappade lite, vid lunch gick vi och åt på green line. efter det gick vi hem till henne igen. klockan tre körde jag hem, pappan vara redan hemma och han frågade om jag kunde köra och handla, visst kunde jag det. sedan körde jag hem för att invänta barnen, då grannen skulle hämta dem. medan jag väntade så bäddade jag sängarna och vek undan tvätten lite snabbt.
barnen hann bara vara hemma en liten stund innan flickan blev upphämtad för en play date och pojken hade en play date som kom hit.

jag slutade vid halv sju, en timme senare kom hanna och nicole och hämtade upp mig för mat och bio på köpcentret.
vid halv ett släppte de av mig vid mitt hus och en kvart senare ringer nicole och är utelåst från sitt hus. eftersom hon inte vill ringa på dörren och väcka sin familj så funderar hon på att sova på verandan. men jag tyckte att det var bättre att hon sov är, så hon gick hit och sen gick vi och lade oss nästan direkt.

lördag

eftersom nicoles familj inte visste om att hon sov borta så ställde vi klockan på åtta så att hon skulle kunna gå hem tidigt. jag följde henne ner till dörren, sedan gick hon hem. barnen satt redan i köket och åt frukost, så jag gjorde dem sällskap. de undrade varför nicole hade sovit här, jag berättade som det var och fick den här kommentaren av pojken; "it was good that she didn't sleep on the porch, cause a racoon could have come and scratched her face" detta sa han samtidigt som han gjorde klösrörelser med händerna. det var liksom det värsta som kunde hända. jag satt kvar och pratade och spelade kort med barnen ett litet tag. sedan gick jag upp på mitt rum och gjorde mig klar.

vid halv tolv träffade jag nicole igen och vi tog bussen in till new york. vi hade inga speciella planer, utan tänkte bara gå runt och slappa lite. bättra att gå runt i new york än i englewood.


vi gick bara runt en massa och gick in i lite affärer här och var.
vi gick in i nbc affären.


där inne hade dem lösgodis, så vi handlade lite.


"mormors löständer"

eftersom jag skulle jobba senare på kvällen och vi inte hade något speciellt att göra i new york så drog vi hem vid sex tiden. vi hyrde dear john och kollade på den hemma hos nicole.

jag stack hem en halvtimme innan jag skulle börja jobba, sen visade det sig att pappan mådde inte bra så föräldrarna skulle inte gå ut. så jag tog bilen och körde hem till nicole igen där vi tittade på avatar och jag hann börja se p.s i love you innan jag var tvungen att köra hem, då bilen har curfew klockan tolv. somnade gott i min säng vid ett.


vår picknick på golvet, synd att min onyttiga hörna inte syns, eller min cola syns ju i alla fall.

söndag

sov bort hela dagen, vaknade inte förrän klockan fyra! spenderade hela söndagen i mitt rum, lämnade bara rummet en liten snabb runda för lite mat. annars så pratade jag med emma i nästa fem timmar. vet inte vad vi pratade om egentligen, allt och ingenting förmodar jag.
efter det så tittade jag lite tv serier, sen var det läggdags, men eftersom jag sovit så länge på dagen hade jag svårt att somna, låg och vred på mig fram till klockan två, sen somnade jag väl någon gång efter det.

måndag

jobbade som vanligt på morgonen, körde barnen till camp sedan hem igen. slappade bara lite på förmiddagen, skypade med mamma, sedan träffade jag nicole för lunch som vi åt hemma hos henne. sedan körde jag och hämtade barnen igen. jag gav dem kvällsmat och efter det körde vi till toys r us där vi spenderade en och en halv timme, när vi kom hem så var föräldrarna hemma så jag kunde sluta.
måndagkvällen spenderade jag bara i mitt rum (tror jag?).

tisdag

jobb som vanligt på morgonen, körde hem och gick och lade mig direkt och sov fram tills jag skulle hämta barnen. hämtade barnen och vi bakade en kaka när vi kom hem, pojken hade en kompis här, så det var lugnt
slutade strax innan åtta och då kom nicole och hämtade mig och vi körde till ridgewood för cluster meeting. det var någon konsert, inte världens bästa precis. men vi pratade mer än vad vi lyssnade på musiken, så det var tervligt ändå. kom hem strax efter elva och gick och lade mig lite efter det.


SUNDAY 23:20

varit en riktigt segedag idag. orkar tyvärr inte uppdatera nu. så det blir fredag-söndags uppdatering imorgon istället.

godnatt!


THURSDAY

sådär ja, internetet är fortfarande konstigt hemma hos mig, så nu lånar jag nicoles igen.

igår (torsdag) så jobbade jag som vanligt på morgonen, efter jag lämnat barnen så körde jag hem, sedan satt jag inne på pojkarnas rum med min dator och lånade deras kabel (som ni redan vet efter gårdagens inlägg).
senare så tog jag bilen till nicole och vi gick till shoprite och handlade lite, sedan tillbaka hem till henne och så gjorde vi smoothies och slappade lite bara.


banan, jordgubb och nektarin smoothie

sen vid tre körde jag hem, grannen hämtade barnen, så jag hade en och en halv timme till då jag bara tog det lite lugnt och kollade tv serier.
sen kom barnen hem, pojken följde med grannen och lekte och jag och flickan lekte med play doh. kan ju säga att hon var mäkta imponerad av mina verk. som blev; en groda, en anka, en val och en fluga. tog tyvärr inte kort på dem, så kan inte dela med mig av mästerverken.
var annars en lugn kväll, hjälpte mamman att se till så barnen duschade och gjorde sig klara för läggdags. sedan slutade jag vid nio tiden.
jag stannade hemma, de andra tjejerna jobbade. fick kolla lite på tv eftersom internetet inte fungerade. så det blev lite csi och law and order, sedan läste jag lite tidningar som jag fick i mitt paket från sverige, men inte läst ännu. sen somnade jag gott i min sång klockan elva.

och eftersom jag inte vet hur det blir med internet under helgen, så vet jag inte när min nästa uppdatering blir. vill ju inte sitta inne på pojkarnas rum när dem är där, kan ju alltid gå till starbucks.. men det löser sig nog på något sätt, annars får ni vänta...


TUESDAY & WEDNESDAY

okej, vet inte om det här kommer att fungera. men internet har inte fungerat på min dator sedan tisdagseftermiddagen. och nu fungerar det i två minuter, sedan slutar det att fungera igen. och det roliga är att det verkar som att det fungerar på alla andra datorer här i huset, kan också nämnas att de är mycket äldre än min dator. men om detta inte fungerar nu så får jag väl gå till starbucks och utnyttja free wifi.

tisdag

jobbade som vanligt på morgonen. efter jag kört och lämnat barnen så körde jag hem och kröp ner i min säng. och där spenderade jag hela min dag med att varva sömn med datorn. så det blev lite tv serier och skypade lite med pappa och mamma. jag lämnade min säng tio minuter innan jag skulle köra och hämta barnen, bytte bara om sen stack jag.
när vi kom hem så bakade jag och flickan en kaka. eller baka och baka, kan ju inte riktigt kalla det att baka när man bara blandar pulver med vatten och ägg. men det gjorde vi i alla fall. och så gjorde vi frosting, men den gillade barnen inte, så jag fick hitta på ett eget recept, vilket de gillade mycket.



senare på kvällen körde jag, mamman och barnen till en park där vi cyklade.
när vi kom hem och jag slutade så tog jag bilen in till centrum där jag träffade nicole, vi köpte mat från shoprite och satte oss ute och åt. sedan jag vi till starbucks.

onsdag

morgonen såg ut som vanligt. efter jag lämnat barnen körde jag till target och sedan körde jag till köpcentret, där jag mötte upp nicole och hanna. vi gick runt och tittade lite och sedan åt vi lunch och körde hem.
efter det så mötte jag upp nicole igen och hon följde med mig till banken. så nu äntligen har jag skaffat mig ett konto. sen följde jag med nicole hem och lånade hennes internet, eftersom mitt inte fungerade. så då blev det lite skype med familj och grannar.
sen hämtade jag barnen och körde hem, de kollade lite på tv. mamman kom hem tidigare, så vi körde och åt pizza. och efter maten körde vi till en djuraffär.
när vi kom hem så gjorde vi barnen klara för läggdags, sedan stack mamman ut och jag lade barnen. sen gick jag upp på mitt rum, kände mig lite smått rastlös eftersom mitt internet inte fungerade. så jag lade mig i sängen och läste några tidningar tills mamman kom hem och efter det somnade jag.

(verkar fortfarande som att det trådlösa internetet inte fungerar på min dator, så har nu gått ner och dragit ut internetkabeln ur pojkarnas dator och kopplat in den i min. så nu fungerar det.)


MONDAY 23:59

ännu en dag har passerat. har jobbat som vanligt, tvättat, gjort pappan en tjänst och hämtat kemtvätten, annars har jag bara slappat under dagen.
efter jag hämtat barnen var vi hemma i lite mer än en timme, sedan var det dags för födelsedags kalas på bio för pojken. de skulle se despicable me, så jag och tjejen följde också med, så att hon kunde se den, ja, jag såg ju också den, blev andra gången. tror det var första gången jag såg samma film på bio två gånger, men jag heter ju inte emma heller, så kanske inte så konstigt.
vi kom hem vid nio, barnen somnade i bilen och föräldrarna var hemma när vi kom hem så de tog över, medan jag körde in till englewood's downtown (haha) där de andra tjejerna redan var på is-s-berry. köpte mig en frozen yogurt och så gick vi till johanna och satte oss på hennes takterrass.

känns som att jag skriver om samma saker hela tiden, men det händer inte så mycket nytt. har kommit in i rutinerna och sett det mesta (av englewood i alla fall) nu efter tre månader. och det känns som att jag har skrivit detta innan också. men ja, så är det i alla fall, men ska ändå försöka skärpa mig och komma igång med mina dagliga uppdateringar, även fast att det inte är så intressanta saker jag gör.

good night.


THURSDAY - SUNDAY

torsdag

jobbade som vanligt på morgonen, körde och lämnade barnen, sedan körde jag till target och köpte lite nödvändigheter och sen hem igen.
jag sov fram till klockan tolv, sedan åt jag lunch och efter det gick jag in till centrum för att träffa nicole. det var sidewalk sales, så alla affärerna hade stånd utanför med rea saker, så vi gick bara runt och tittade lite.
efter det körde jag och hämta barnen. när vi kom hem så tog vi det lite lugnt framför tv:n, sedan gick vi ut och spelade kubb.
när jag slutat jobba så träffade jag anna, hanna och nicole på starbucks. vi satt och pratade bara och sen vid halv elva gick vi hem.

fredag

helt vanlig morgon, efter jag lämnat barnen så träffade jag anna och vi gick till en nagelsalong.



så här fina blev mina naglar

efter det så handlade jag lite på shoprite till familjen, sedan när jag kom hem så åt jag snabbt lunch och sedan åkte jag och hämta barnen eftersom lägret slutade redan klockan ett.

när jag hämtat barnen så hann vi vara hemma i en halvtimme innan vi körde igen då vi skulle till tandläkaren. efter tandläkaren så bjöd jag barnen på slurpees, vilket uppskattades.


köpte en blue rasberry åt mig själv





blue tongue
(ja, jag fotade mig själv)

när jag slutade kom anna hit och vi körde till cheesecake factory, där vi åt kvällsmat. det visade även sig att det var national cheesecake day. vi tog två olika sorters cheesecake som vi delade på till efterrätt. en med reeses och en med snickers.
efter det så var vi så mätta att vi knappt kunde röra oss, vi körde hem till anna där vi kollade på film; when in rome, sedan skulle vi se dear john, men den fungerade inte. jag sov sedan över där.

lördag

jag vaknade vid nio (vaknar alltid tidigt när jag inte sover i min egen säng), eftersom jag bor så nära så bestämde jag mig för att gå hem och göra mig klar.
jag hann skypa lite med mamma innan jag gick för att möta anna igen. vi tog bussen till new york. där träffade vi två andra tyska au pairer som anna känner.
vi köpte med oss lite fika och åkte till bronx zoo där vi spenderade eftermiddagen.


vid sju tiden åkte vi hem till englewood igen då jag skulle jobba på kvällen. föräldrarna drog ut vid halv tio och då sov barnen redan, så det var lugnt, kunde sitta kvar på mitt rum hela tiden bara. de kom hem igen strax efter tolv, så då kröp jag ner under täcket och somnade.

söndag

idag har varit en riktig söndag. vaknade vid tolv, har bara slappat på mitt rum hela dagen, lämnat det en gång för att äta lite. annars har jag skypat med familjen, kollat tv serier och bara suttit framför datorn.
men nu är klockan alldeles för mycket, börjar jobba klockan sju imorgon, helt otroligt att det är måndag igen, tiden går så snabbt.
men nu måste jag sova, godnatt!




RSS 2.0